Ban Ki Mun kod Nikolića 23. jula

Izvor: B92, 10.Jul.2012, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ban Ki Mun kod Nikolića 23. jula

Beograd -- Generalni sekretar UN Ban Ki Mun dolazi u Beograd 23. jula kada bi trebalo da se sastane sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, pišu Večernje novosti.

Prvi čovek UN srešće se sa šefom države na Andrićevom vencu, a Beograd će mu biti samo jedna od stranica tokom turneje na Zapadnom Balkanu, koja počinje 19. jula.

Tokom boravka u srpskoj prestonici, Mun bi trebalo da se sastane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sa aktuelnim šefom diplomatije Vukom Jeremićem, koji je nedavno izabran za predsedavajućeg GS UN.

Visoki gost sa Ist Rivera u Srbiju bi trebalo da doputuje sa suprugom, a biće to prva poseta generalnog sekretara svetske organizacije Srbiji od raspada bivše Jugoslavije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ban Ki Mun stiže u Beograd

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jul.2012

Prvi čovek UN Ban Ki Mun dolazi u Beograd 23. jula kada bi trebalo da se sastane sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Mediji: Ban Ki-mun u poseti Srbiji 23. jula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2012

BEOGRAD -..Generalni sekretar UN Ban Ki-mun doputovaće u Srbiju 23. jula, kada će se sastati s predsednikom Tomislavom Nikolićem, pišu "Večernje novosti", pozivajući se na izvore u Predsedništvu Srbije...Tokom posete Beogradu, Ban bi trebalo da se sastane i s aktuelnim ministrom spoljnih poslova...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ban Ki - mun u poseti Beogradu 23. jula

Izvor: Akter, 10.Jul.2012

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki - mun posetiće Beograd 23. jula, gde bi trebalo da se sastane sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem

Nastavak na Akter...

Ban Ki-mun u poseti Beogradu 23. jula

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2012

Generalni sekretar UN srešće se sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, kao i sa aktuelnim šefom diplomatije Vukom Jeremićem

Nastavak na Telegraf.rs...

Ban Ki-mun 23. juna u poseti Beogradu

Izvor: OkRadio.rs, 10.Jul.2012

Generalni sekretar UN srešće se sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, kao i sa aktuelnim šefom diplomatije Vukom Jeremićem.Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki-mun posetiće Beograd 23. jula gde bi trebalo da se sastane sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.   Generalni sekretar...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.