Vučić:Toma pošteno kupio stan, a odakle Jeremiću?

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2010, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:Toma pošteno kupio stan, a odakle Jeremiću?

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da je lider naprednjaka Tomislav Nikolić "pošteno kupio stan, pošto je prethodni prodao", a da niko ne postavlja pitanje "odakle ministru spoljnih poslova Srbije Vuku Jeremiću 600.000 evra u kešu", za kupovinu stana.

Na pitanje kako je Nikolić mogao da kupi stan od 400.000 evra, pošto se zna kolika je poslanička plata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vučić je odgovorio da ga više interesuje odakle šefu srpske diplomatije Vuku Jeremiću "da iskešira 600.000 evra za stan kod Hrama svetog Save".

"Niko u javnost ne sme da postavi to pitanje, niko ne sme da objavi... doduše, on kaže da je to 580.000 evra", rekao je Vučić.

Na opasku da se "podigla prašina u javnosti povodom Nikolićevog novog stana", Vučić je rekao da se "prašina podigla po nalogu Jasmine, Krleta, Tucka i Šapera".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić potvrdio da je Nikolić kupio stan za 400.000 evra

Izvor: Blic, 21.Apr.2010

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas je lider naprednjaka Tomislav Nikolić "pošteno kupio stan, pošto je prethodni prodao", a da niko ne postavlja pitanje "odakle ministru spoljnih poslova Srbije Vuku Jeremiću 600.000 evra u kešu", za kupovinu stana....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.