Uslovi za privatno osiguranje

Izvor: B92, 22.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uslovi za privatno osiguranje

Tomica Milosavljević (FoNet, arhiv)

Beograd -- Usvajanjem Uredbe o dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju omogućeno je da građani uplate dopunsko i privatno zdravstveno osiguranje, kaže ministar zdravlja.

Ministar Tomica Milosavljević je rekao da ta uredba daje mogućnost privatnim osiguravajućim kućama da građanima ponude "paralerno, dopunsko i privatno zdravstveno osiguranje".

Ministar zdravlja je agenciji Beta rekao i da Republički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zavod za zdravstveno osiguranje može da ponudi građanima dopunsko zdravstveno osiguranje.

On je ocenio i da Uredba o dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju zajedno sa pravilnikom o dopunskom radu lekara predstavlja nov način uređenja zdravstvenog sistema Srbije u oblasti zdravstvenog osiguranja.

Pravilnik o dopunskom radu lekara stupa na snagu 11. decembra ove godine, a Uredba o dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju usvojena je na sednici Vlade Srbije u četvrtak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odobreno dopunsko i privatno zdravstveno osiguranje

Izvor: Blic, 22.Nov.2008

Usvajanjem Uredbe o dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju omogućeno je da građani uplate dopunsko i privatno zdravstveno osiguranje, kaže ministar zdravlja Tomica Milosavljević.....Milosavljević je rekao da ta uredba daje mogućnost privatnim osiguravajućim kućama da građanima ponude "paralerno,...

Nastavak na Blic...

Knjižica i kod privatnika

Izvor: Kurir, 23.Nov.2008, 09:37

BEOGRAD - Ministar zdravlja Tomica Milosavljević rekao je da su usvajanjem Uredbe o dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju stvoreni uslovi da građani uplate dopunsko i privatno zdravstveno osiguranje. Uredba daje mogućnost privatnim osiguravajućim kućama da građanima ponude „paralelno, dopunsko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.