Kompjuter ih ne prepoznaje

Izvor: S media, 28.Jun.2010, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompjuter ih ne prepoznaje

Zbrka oko imovinskih karata funkcionera se nastavlja. Od svih članova Vlade na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije jedino nije moguće saznati imetak vicepremijera Jovana Krkobabića i ministra zdravlja Tomice Milosavljevića.

Obojica tvrde da su na vreme predali svoje imovinske dosijee, ali kada se u polju za pretragu ukucaju njihova imena, stranica ostaje prazna. U slučaju Milosavljevića >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kriv je - softver, a za Krkobabića u Agenciji tvrde da nije dostavio sve neophodne podatke.

Znatiželjnici koji bi želeli da zavire u karton ministra zdravlja moraju da idu ”peške”. Jer, za direktan upit nema podataka, ali ako se ukuca samo njegovo prezime kompjuter izbacuje četiri fajla među kojima je i njegov sa svim potrebnim podacima.

Direktorka Agencije Zorana Marković kaže nam da je kod Krkobabića druga priča:

- Gospodin Krkobabić u svom formularu nije naveo prihode iz javnih izvora, pa ćemo morati da idemo na dopunu. Inače, ubuduće ćemo objavljivati imovinske karte, pa ćemo naknadno dopunjavati stavke koje nedostaju. Tako ćemo izbeći ovakve situacije.

Ali, u Krkobabićevom kabinetu tvrde da su svi podaci ”pod konac”.

- Dostavili smo sve na vreme, ali su u Agenciji pogrešno sortirali podatke. I ne samo za potpredsednika Vlade već i za šefa kabineta i njegovog zamenika, koji su takođe uredno dostavili svoje imovinske karte - čuli smo u Krkobabićevom kabinetu.

M. B.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.