„mts internet bonton od A do Š“ osvojio prestižnu Disrupt nagradu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 03.Apr.2023, 15:09

„mts internet bonton od A do Š“ osvojio prestižnu Disrupt nagradu

Projekat kompanije Telekom Srbijamts internet bonton od A do Š“ ocenjen je najvišim ocenama u okviru kategorije „IT industrija i telekomunikacije“ i prema mišljenju stručnog žirija zasluženo je osvojio Disrupt nagradu za najbolju komunikaciju.

„mts internet bonton od A do Š“ je skup nepisanih pravila lepog ponašanja na internetu, a želja kompanije Telekom Srbija bila je da ovim projektom >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << upozna javnost sa osnovama onlajn komunikacije.

Prva faza projekta je predstavljala seriju objava koje su obuhvatile termine od A do Š, odnosno pravila o lepom ponašanju i bezbednom surfovanju na internetu. Druga faza projekta odnosila se na objavljivanje elektronske knjige u PDF formatu ,,Internet bonton“ koju besplatno mogu da preuzmu svi korisnici interneta. Na ovaj način smo postove, prvobitno objavljene na društvenim mrežama, ponudili korisnicima u formatu e-knjige – kažu u Telekomu Srbija.

Ovo je druga po redu Disrupt nagrada koja je stigla u Sektor za brend strategiju i marketing komunikacije kompanije Telekom Srbija. Nagradu je u ime kompanije preuzela Una Ratković, šef Službe za digitalne marketing komunikacije.

Ova nagrada je dodatna potvrda kvaliteta kompanijskog nastupa na društvenim mrežama i veoma smo ponosni što je već drugi put u našim rukama – kazala je Una Ratković.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.