Izvor: Njuz.net, 12.Sep.2022, 13:18

Telekom platio 600 miliona evra za prava na prenos sahrane kraljice Elizabete II

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 12. septembar 2022, (Njuz) – Nacionalni operater Telekom Srbija izdvojiće iz svog budžeta 600 miliona evra za prava na prenos sahrane nedavno preminule britanske kraljice Elizabete II. Ovako neuobičajeno veliku svotu za prenos događaja Telekom pravda očekivanjem višestruke zarade.
– Bitno je reagovati brzo, pre nego što ostali konkurenti ni pomisle da daju neku ponudu, kaže direktor Telekoma Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Lučić. – Mi planiramo da sahranu kraljice Elizabete repriziramo na svakih nekoliko nedelja, i tako povratimo uloženo, a sve analize pokazuju da će ovo biti jako gledan događaj. Naša strategija se svodi na sledeće: pod jedan, kupimo prava na prenos sahrane, pod dva, nešto-nešto, i pod tri, profit! – zaključio je Lučić.
On dodaje kako za Telekom ne postoji loš scenario, i da nikada niko u toj kompaniji nije ostao bez posla ili plate.
Lučić napominje da ovakvi iznenadni potezi i čine Telekom liderom u regionu. – Možda niko nije očekivao da će bilo koji svetski operater ponuditi ovoliko novca, pogotovo zato što će događaj verovatno biti dostupan i besplatno, ali upravo u tome leži tajna uspeha nađeg preduzeća. – Ja lično sahranu neću gledati jer ne volim tužne događaje, ali eto, da sam slušao razum i logiku ne bih bio ovde gde sam sada, zaključuje on.
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.