Telekom Srbija ponovo uputio Junajted grupi poziv za nastavak pregovora

Izvor: B92, 29.Jan.2020, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom Srbija ponovo uputio Junajted grupi poziv za nastavak pregovora

Beograd -- Telekom Srbija je danas u saopštenju obavestio javnost da je kompanija ponovo uputila poziv za nastavak pregovora menadžmentu Junajted grupe.

"Obavestili smo Junajted grupu da je kompanija Telekom Srbija formirala tim za pregovore sa njima, kao i da očekujemo da nas u najkraćem roku obaveste o terminu kada bi razgovori mogli da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budu nastavljeni", navedeno je u saopštenju.

Kako se ističe, Telekom Srbija je još jednom zamolio Junajted da do okončanja pregovora omogući kablovskim operatorima koji posluju pod brendom Supernova, Radijus vektoru i Kopernikus tehnolodžiju, a koji su deo grupacije Telekoma Srbija, da nastave sa distribucijom kanala Junajted grupe u skladu sa ugovorom koji je bio na snazi do 31. decembra 2019. godine.

U Telekomu smatraju da je ovo najbolji način da se zaštiti javni interes i interes svih njegovih korisnika i da ovakav predlog predstavlja fer poslovnu ponudu prema Junajted grupi. Kako se dodaje u saopštenju, želja Telekoma Srbija je se postigne dogovor o novom ugovoru što pre i na obostrano zadovoljstvo.

Na kraju saopštenja izražena je nada da će do razgovora doći u najkraćem mogućem roku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.