Telekom Srbija pokrenuo podkast „Telcast“: Digitalni svet iz prvog lica sa Minjom Miletić

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Maj.2023, 11:19

Telekom Srbija pokrenuo podkast „Telcast“: Digitalni svet iz prvog lica sa Minjom Miletić

Telekom Srbija pokrenuo je svoj podkast pod nazivom „Telcast” i prvi je emitovan u petak, 19. maja. U podkastu će se govoriti o tehnologijama i inovacijama, muzici, filmovima, novim trendovima u medijima ali i komunikacijama, načinima na koje danas slušamo, gledamo i informišemo se.

Domaćin podkastaje poznato TV lice Minja Miletić koja će svakog drugog petka od 20 časova sa ekskluzivnim gostima razgovarati o tome šta čini njihov digitalni svet i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << im menja svakodnevicu. Prvi gost Telcast-a prošlog petka bio je generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

Pokretanjem podkasta potvrđujemo da smo kompanija koja pokreće promene. Drago nam je što ćemo i na ovaj način razgovarati o tehnologijama, trendovima i telekomunikacijama koje čine današnji svet i u najvećoj meri ga menjaju i oblikuju. Verujemo da će ovo biti još jedan uspešan projekat naše kompanije koji će naići na veliko interesovanje publike – kažu u Telekomu Srbija.

Svi zainteresovani „Telcast“ mogu da gledaju na jutjub kanalu Telekom Srbija, ili ga slušaju na platformama Spotify, ITunes i google podcast.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.