Telekom Srbija demantuje Junajted grupu

Izvor: Beta, 19.Nov.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom Srbija demantuje Junajted grupu

Kompanija Telekom Srbija saopštila je danas da nije vlasnik kompanije GSS iz Austrije, kako je navela Junajted grupa (United Group), kojoj je Privredni sud u Beogradu omogućio uvid u poverljive poslovne informacije i tajne članica Junajted grupe, kompanije SBB i Siti medije (City Media)."Telekom Srbija nije vlasnik kompanije GSS iz Austrije", navela je ta kompanija u dematiju.Junajted grupa saopštila je juče da je Privredni sud u Beogradu na osnovu naloga Privrednog apelacionog suda omogućio konkurentskoj firmi GSS koja je u vlasništvu Telekoma Srbija uvid u poverljive poslovne informacije i tajne članica Junajted grupe, kompanije SBB i Siti medije.U saopštenju Telekoma se dodaje da je "reč je o javno dostupnoj informaciji, koja se može proveriti u Centralnom privrednom registru države Austrije".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telekom Srbija demantuje Junajted grupu

Izvor: Danas, 19.Nov.2019

Kompanija Telekom Srbija saopštila je danas da nije vlasnik kompanije GSS iz Austrije, kako je navela Junajted grupa (United Group), kojoj je Privredni sud u Beogradu omogućio uvid u poverljive poslovne informacije i tajne članica Junajted grupe, kompanije SBB i Siti medije (City Media).

Nastavak na Danas...

Junajted grupa: Pritisci na nezavisnost pravosudja dolaze od najviših državnih funkcionera

Izvor: Beta, 20.Nov.2019, 14:51

"Junajted grupa" (United Group) je danas je ukazala da pritsci na nezavisnost pravosudja u Srbiji dolaze od najviših državnih funkcionera, a ne od privatnih kompanija.Ta kompanija je nedavno saopštila da je Privredni sud u Beogradu bez pravno valjanog osnova omogućio konkurentskim firmama "uvid u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.