Telekom Srbija demantuje Junajted grupu

Izvor: Danas, 19.Nov.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom Srbija demantuje Junajted grupu

Kompanija Telekom Srbija saopštila je danas da nije vlasnik kompanije GSS iz Austrije, kako je navela Junajted grupa (United Group), kojoj je Privredni sud u Beogradu omogućio uvid u poverljive poslovne informacije i tajne članica Junajted grupe, kompanije SBB i Siti medije (City Media).

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Telekom Srbija demantuje United grupu

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Nov.2019

BEOGRAD - Kompanija Telekom Srbija saopštila je danas da nije vlasnik kompanije GSS iz Austrije, kako je navela United Group, kojoj je Privredni sud u Beogradu omogućio uvid u poverljive poslovne informacije i tajne članica United grupe, kompanije SBB i City Media..."Telekom Srbija nije vlasnik kompanije...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.