Telekom Srbija dao ponudu za IPKO

Izvor: RTS, 25.Jun.2020, 12:22

Telekom Srbija dao ponudu za IPKO

Telekom Srbija je dao neobavezujuću ponudu za kupovinu kosovskog mobilnog operatora IPKO, potvrđeno je RTS-u u ovoj kompaniji.
U kompaniji "Telekom Srbija" kažu da ne mogu da daju detaljnije informacije, zbog ugovora o neotkrivanju informacija.

"'Telekom Srbija' dao je neobavezujuću ponudu za kupovinu kompanije IPKO. Zbog ugovora o neotkrivanju informacija, koji smo potpisali u ovom procesu, do zatvaranja tendera ne smemo da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izlazimo sa detaljnijim informacijama. Poznato je da 'Telekom Srbija' ima jasnu ambiciju da širi svoje poslovanje, tako da i ova ponuda predstavlja još jedan korak u realizaciji tog cilja", navode iz kompanije. 

Gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti objavio je na Tviteru da je Telekom dao najvišu ponudu od 155 miliona evra, ali i da smatra da bi takva ponuda trebalo da bude blokirana.
"Telekom Srbija" je, inače, 2018. dao ponudu za kupovinu "Telekoma Albanija", koji je u vlasništvu "Dojče telekoma".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.