Telekom Austrija jedini dostavio ponudu

Izvor: S media, 21.Mar.2011, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Telekom Austrija" jedini dostavio ponudu

"Telekom Austrija" jedini je dostavio ponudu od 1,4 milijarde evra na medjunarodnom tenderu za prodaju 51 odsto kapitala "Telekoma Srbija", izjavio je danas predsednik Radne grupa Vlade Srbije za sprovodjenje tendera Vuk Djoković.

Na javnom otvaranju ponuda, Djoković je precizirao da je "Telekom Austrija" ponudio 950 miliona evra za kapital "Telekoma Srbija" i 450 miliona evra za investicije.

Finale za “Telekom“

Djoković je kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da je ponuda "Telekoma Austrija" stigla na vreme, da će u narednih pet dana Radna grupa za prodaju 51 odsto akcija "Telekoma Srbija" doneti konačnu odluku i da će se 28. marta izjasniti o valjanosti ponude.

Rok za dostavljanje obavezujućih ponuda istekao je danas u 14 sati, a tender je raspisan 20. oktobra 2010. godine.

Tanjug
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija,   Prodaja Telekoma

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.