Sertić: Šest ponuda za Telekom - dobar znak

Izvor: Blic, 17.Nov.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sertić: Šest ponuda za Telekom - dobar znak

Ministar privrede Srbije Željko Sertić ocenio je danas da je šest ponuda koje su stigle za Telekom Srbije dobar znak.

On je novinarima u Subotici rekao da ne može ništa više da kaže o ponudama za privatizaciju Telekoma Srbije, ali je napomenuo da će se to znati za nekoliko dana.

- Šta ćemo konkretno u tim ponudama videti, znaćemo za nekoliko dana - rekao je Sertić, koji u Subotici boravi podom puštanja u rad novog pogona u Mlekari " >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Subotica".

Potpredsenik Vlade Srbije i ministar za telekomunikacije Rasim Ljajić najavio je juče da će u narednih 14 dana privatizacioni savetnik za Telekom, francuski Lazard, analizirati ponude i videti da li su u njima ispunjeni uslovi tendera.

Istakao je da ne može da kaže ko je dostavio ponude za kupovinu većinskog udela državnog telekomunikacionog preduzeća.

- Ne mogu da govorim o bilo kom ponuđaču. Uredba i stav privatizacionog savetnika je da ne izlazimo sa imenima ili bilo kojom vrstom spekulacije oko cene, kako bismo dobili što kvalitetniju ponudu i pojačali konkurenciju - rekao je Ljajić.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija,   Rasim Ljajić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sertić: 6 ponuda za Telekom - dobar znak

Izvor: B92, 17.Nov.2015

Ministar privrede Srbije Željko Sertić ocenio je danas da je šest ponuda koje su stigle za Telekom Srbije dobar znak...On je novinarima u Subotici rekao da ne može ništa više da kaže o ponudama za privatizaciju Telekoma Srbije, ali je napomenuo da će se to znati za nekoliko dana..."Šta ćemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.