Saopštenje: Kompanija SBB se ne prodaje!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Sep.2022, 11:46

Saopštenje: Kompanija SBB se ne prodaje!

„Jasno želimo da kažemo da se kompanija SBB ne prodaje!

Prema izrežiranom scenariju koji je evidentno osmislila konkurencija „kompanija SBB je prodata kompaniji Telekom Srbija”, a našim korisnicima se preporučuje da pređu na MTS usluge, jer “ćemo uskoro biti ista kompanija”. Nedeljama nas naši korisnici obaveštavaju da ih prodavci usluga kompanije Telekom Srbija uporno ubeđuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << da je bolje da što pre zamene postojeću SBB opremu. O sličnim iskustvima pišu i građani Srbije na društvenim mrežama.

Zaprepašćeni smo metodama koje se ovaj put koriste protiv kompanije SBB, jer ovakva strategija direktne obmane građana u borbi za korisnike, do sada nije zabeležena u Srbiji u oblasti telekomunikacija.

Posedujemo dokaze o mnogobrojnim pokušajima prevare naših korisnika kojima se govori da je “MTS već kupio Total TV i da bi korisnici trebalo da vrate SBB opremu”, što je protivzakonito i ispod svakog nivoa poslovne komunikacije i etike. Zbog svega navedenog smo prinuđeni da se javno oglasimo i obavestimo naše korisnike i građane da kompanija Telekom Srbija nije kupila SBB, niti će se to dogoditi.

Ponosni smo na to što su SBB korisnici izuzetno lojalni našoj kompaniji, jer ne žele da pređu na usluge Telekoma Srbija i što dostojanstveno odbijaju da učestvuju u ovoj nepošteno smišljenoj podvali. Istovremeno, moramo javno da upozorimo naše korisnike da se sada protiv njih i protiv nas samih koriste najprizemnija sredstva obmane. Drago nam je da su naši korisnici to jasno prepoznali i da nas redovno obaveštavaju o nasrtljivim, nelegitimnim i nasilnim pokušajima promene stanja na terenu.

Godinama ukazujemo na mnogobrojne opstrukcije kompanije SBB od strane vlasti u Srbiji koja pruža nespornu podršku kompaniji Telekom Srbija i da smo ciljano izloženi mnogim diskriminatornim merama, a što nažalost u svojim javnim istupima predstavnici vlasti potvrđuju, između ostalog i priznanjima koja se tiču sprečavanja da se SBB razvija kao kompanija uz otvoreno favorizovanje Telekoma Srbija.

Podsećamo da se nismo pokolebali ni u takvoj otvoreno neprijateljskoj atmosferi i da smo odlučili da se borimo svim dozvoljenim pravnim sredstvima, pred domaćim sudovima i telima, ali i putem arbitražnog postupka u Vašingtonu, a sve u želji da pokažemo i dokažemo razmere pritisaka i nepravde kojima smo izloženi, zbog očuvanja našeg biznisa, zaštite naših korisnika, ali i javnosti u Srbiji,“ navodi se u saopštenju.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Kompanija SBB se ne prodaje

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Sep.2022

Foto: SBB. . Kompanija SBB želi da upozori javnost i korisnike svojih usluga da se već duže vreme protiv nje vodi pravi propagandni rat širenjem dezinformacija da se SBB prodaje. Jasno želimo da kažemo da se kompanija SBB ne prodaje!. Prema izrežiranom scenariju koji je evidentno osmislila konkurencija...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.