Pokrenuta inicijativa za privatizaciju Telekoma Srbija

Izvor: Studio B, 25.Jun.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenuta inicijativa za privatizaciju Telekoma Srbija

Vlada Srbije pokrenula je iniciajtivu za privatizaciju Preduzeća za telekomunikacije "Telekom Srbija" AD Beograd, a Ministarstvo privrede i Agenciju za privatizaciju da realizuju ovaj zakljucak.

Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, takav zaključak Vlada Srbija je donela na današnjoj sednici.

Istofremeno, formirana je Radna grupa za vođenje pregovora sa potencijalnim strateškim partnerima za ulaganje u Privredno društvo za proizvodnju i preradu čelika „Železara Smederevo“.

Za predsednika ove radne grupe imenovan je ministar privrede Željko Sertić.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada pokrenula inicijativu za privatizaciju Telekoma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2015

Vlada Srbije pokrenula je inicijativu za privatizaciju Preduzeća za telekomunikacije "Telekom Srbija" AD Beograd, a Ministarstvo privrede i Agenciju za privatizaciju da realizuju ovaj zaključak...Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, takav zaključak Vlada Srbija je donela...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.