Odluka o Telekomu popodne ili u ponedeljak

Izvor: Akter, 11.Dec.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka o Telekomu popodne ili u ponedeljak

Vlada Srbije odložila je donošenje odluke o privatizaciji Telekoma za 16 sati, rekao je premijer Aleksandar Vučić ali je dodao da ne isključuje mogućnost da donošenje odluke o tome bude odloženo za ponedeljak

"Veoma je teško doneti takvu odluku i ne brinem za to što znam kakva god odluka da bude isti će da napadaju, oni kojima je to zanimanje, koji nemaju nikakve argumente", rekao je premijer novinarima u Sremskoj Mitrovici.

Ponovio je da je njegov i posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Vlade Srbije da radi u najboljem interesu građana.

"Nije lako doneti odluku. Danas ćemo obaviti dodatne konsultacije sa privatizacionim savetnikom, i svim ljudima u vladi. Najverovatnije danas ako ne danas, onda u ponedeljak", rekao je premijer i istakao da šanse ima jedan ponuđač, a reč o američkom investicionom fondu.

To, dodao je, jeste jedan od naših nacionalnih resursa, svakako nije naša srebrenina i ne vredi koliko smo mi pričali, ali ne vredi ni malo i utoliko je ta odluka teška i specifičina.

"Ne pamtim da sam i sam bio u takvoj vrsti nedoumice i u takvoj situaciji da veoma teško donesm odluku kao što je  ova", rekao je Vučić i objasnio da Vladi Srbije novac od Telekoma nije potreban za budžet, a ni za izbornu kampanju.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popodne sednica Vlade o Telekomu

Izvor: RTS, 11.Dec.2015

Donošenje odluke o privatizaciji Telekoma odloženo je za 16 časova, kaže premijer Aleksandar Vučić i napominje da nije isključena mogućnost da donošenje odluke bude naknadno odloženo za ponedeljak. Ono što Vladu mori je ponuđena cena, ističe premijer. ...

Nastavak na RTS...

Vučić: Odluka o Telekomu popodne ili u ponedjeljak

Izvor: Capital.ba, 11.Dec.2015

SREMSKA MITROVICA, Vlada Srbije odložila je donošenje odluke o privatizaciji Telekoma za 16 sati, rekao je premijer Aleksandar Vučić ali je dodao da ne isključuje mogućnost da konačna odluka bude donijeta u ponedjeljak. „Veoma je teško donijeti takvu odluku i ne brinem za to što znam kakva...

Nastavak na Capital.ba...

Vučić: Odluka o Telekomu popodne ili u ponedeljak

Izvor: SEEbiz.eu, 11.Dec.2015

SREMSKA MITROVICA - Vlada Srbije odložila je donošenje odluke o privatizaciji Telekoma za 16 sati, rekao je premijer Aleksandar Vučić ali je dodao da ne isključuje mogućnost da konačna odluka bude doneta u ponedeljak..."Veoma je teško doneti takvu odluku i ne brinem za to što znam kakva god...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.