Izvor: Beta OMS, 11.Dec.2012, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen prenos broja u fiksnoj telefoniji

Beograd, 11. decembar 2012 - Početak decembra trebalo je da predstavlja novi korak u demonopolizaciji tržišta fiksne telefonije u Srbiji. Prema ranijim najavama Republičke agencije za elektronske komunikacije (Ratel), prenos broja trebalo je da bude omogućen svim građanima od 1.12.2012. godine. Ipak, usledilo je odlaganje, čime je probijen još jedan rok koji je sam Ratel postavio sopstvenim Pravilnikom. Razlog je dopis koji je Telekom Srbija dostavila Ratelu u kojem kažu „da nisu u mogućnosti da odrede tačan datum kada će biti spremni za uvođenje prenosivosti broja u fiksnoj telefoniji“.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Odloženo prebacivanje brojeva u fiksnoj telefoniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2012

BEOGRAD -..Odlaganje mogućnosti za prenos broja u fiksnoj telefoniji usledilo je nakon dopisa koji je Telekom Srbije uputio Republičkoj agenciji za elektronske komunikacije (Ratel) i u kojem se kaže da Telekom Srbije "nije u mogućnosti da odredi tačan datum kada će biti spreman za uvođenje prenosivosti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.