Izvor: Blic, 19.Okt.2023, 15:53

Novi ciklus mts app konkursa za talentovane srednjoškolce: Nagrade za kreatore najboljih aplikacija

Kompanija Telekom Srbija pokrenula je 13. ciklus mts app konkursa za izradu aplikacija za mobilne uređaje. U dinamičnom okruženju digitalnih tehnologija i velikog broja aplikacija, srednjoškolci iz specijalizovanih odeljenja za matematiku, informatiku i računarstvo, nastojaće da kreiranjem svoje aplikacije predlože rešenja i društveno korisne odgovore koji bi život u užurbanoj svakodnevici učinili lakšim i jednostavnijim.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi ciklus mts app konkursa za talentovane srednjoškolce

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Okt.2023

Kompanija Telekom Srbija pokrenula je 13. ciklus mts app konkursa za izradu aplikacija za mobilne uređaje. U dinamičnom okruženju digitalnih tehnologija i velikog broja aplikacija, srednjoškolci iz specijalizovanih odeljenja za matematiku, informatiku i računarstvo nastojaće da kreiranjem svoje...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.