Moro: Evropske intergacije Srbije napreduju

Izvor: RTS, 22.Jun.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moro: Evropske intergacije Srbije napreduju

Ambasadorka Francuske u Beogradu Kristin Moro ocenila je da evropske integracije Srbije napreduju, a da prijateljske veze Francuske i Srbije utiču na bilateralne odnose i pomoć koju njena zemlja pruža Srbiji na putu ka EU.
Podsetivši da se Srbija priprema da pristupi EU >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u narednih nekoliko godina, Moro je istakla da je delegacija EU obavila značajan rad u tom smislu, posebno kada je reč o programima za modernizaciju "Telekoma" i infrastrukture u Srbiji, preneo je Tanjug.
"Francuska je učestvovala kada je reč o odlukama koje donoste i kada su u pitanju finansije", napomenula je ona.
Obraćajući se studentima i predstavnicima nevladinog sektora na skupu o klimatskim promenama u francuskoj amabasadi, Moro je istakla da ta ambasada svakodnevno radi na približavanju javne uprave, institucija, univerziteta i studenata dve zemlje.
"Francusku i Srbiju veže prijateljstvo, ukorenjeno u prošlosti, od kojeg ne možemo da odvojimo bilateralne odnose i pomoć evropskim intergarcijama. To su dva lica iste medalje. Svaki put kad institucije naše dve zemlje sprovode zajedničku operaciju, produbljuju se naši odnosi i evropske integracije Srbije, koje napreduju", rekla je Moro.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moro: Evropske intergacije Srbije napreduju

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jun.2015

Ambasadorka Francuske u Beogradu Kristin Moro ocenila je danas da evropske integracije Srbije napreduju, a da prijateljske veze Francuske i Srbije utiču na bilateralne odnose i pomoć koju njena zemlja pruža Srbiji na putu ka EU...Podsetivši da se Srbija priprema da pristupi EU u narednih nekoliko...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.