Učenici Osnovne škole „Sveti Sava“ dobili novi sportski teren (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 30.Maj.2018, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenici Osnovne škole „Sveti Sava“ dobili novi sportski teren (VIDEO)

Posle 23 godine od izgradnje škole, učenici su danas svečano otvorili sportsko igralište u školskom dvorištu, sa terenima za mali fudbal, odbojku i košarku, u čiju rekonstrukciju i dogradnju je lokalna samouprava Vladičinog Hana uložila 2,8 miliona dinara.

Maštoviti učenici su crvenu traku presekli sa tri lopte, a potom je nastupio >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << hor.



Svečanosti je prisustvovao predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović koji je rekao da mu je “puno srce”  što se učenici raduju sportskom terenu, ali istovremeno i žao što lokalna samouprava nije ranije imala mogućnosti za ovu investiciju.

Pre asfaltiranja ugrališta, morali smo u vašem komšiluku, u četiri mesne zajednice da rekonstruišemo komunalnu mrežu što je koštalo 3,8 miliona, pa ovaj projekat ukupno košta 6,5 miliona dinara”, objasnio je prvi čovek Vladičinog Hana.

Učenicima i gostima obratio se i direktor škole Dragan Dimitrijević, rekavši da se fizičko vaspitanje odvijalo na parkingu “Mehanizacije”.

U nastavku pogledajte kako je izgledalo otvaranje i šta je još Mladenović poručio učenicama OŠ “Sveti Sava”, jedne od najboljih škola u ovoj varoši.

VLADIČIN HAN – Sportski teren OŠ "Sveti Sava"

Posted by Jugmedia on среда 30. мај 2018.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava,   Fudbal

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.