Vladičin Han: Potpisani medijski ugovori

Izvor: juGmedia, 30.Maj.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladičin Han: Potpisani medijski ugovori

Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović potpisao je danas ugovore sa predstvanicima medija kojima su na konkursu odobrena sufinansirajuća sredstva za realizaciju medijskih sadržaja. Han je za ove namene izdvojio tri miliona dinara.

Drago mi je da ćemo i ove godine imati saradnju, mogu da kažem vrlo kvalitetnu i vrlo zadovovoljavajuću  u odnosu na prošlu godinu„, kazao je Mladenović, koji je potom govorio o tome šta lokalna samouprava trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << radi na poboljšanju infrastrukture i o planovima na tom polju.

Подржани су следећи пројекти:

бр.

Додељених средстава

Снежана Динић

Владичин Хан

Снежана Динић

Владичин Хан

Ивана Ђорђевић-Методијев

Врање

Оливера Влатковић

Врање

Видосав Радомировић

Ниш

Милан Вучковић

Владичин Хан

Љиљана Стојановић

Лесковац

Зоран Величковић

Врање

Зоран Величковић

Врање

Марјан Стошић

Врање

Марјан Стошић

Врање

Милица Јовановић

Лесковац

Небојша Алексић

Врањска Бања

KOPERNIKUS SYSTEMS

СрђанМиловановић

Београд

„Инфоактивист“

Јелена Урошевић

Бујановац

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Učenici Osnovne škole „Sveti Sava“ dobili novi sportski teren (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 30.Maj.2018

Posle 23 godine od izgradnje škole, učenici su danas svečano otvorili sportsko igralište u školskom dvorištu, sa terenima za mali fudbal, odbojku i košarku, u čiju rekonstrukciju i dogradnju je lokalna samouprava Vladičinog Hana uložila 2,8 miliona dinara...Maštoviti učenici su crvenu traku...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.