Turnir „Igraj humano“ za izgradnju nove roditeljske kuće

Izvor: Megafon.co, 25.Jul.2019, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir „Igraj humano“ za izgradnju nove roditeljske kuće

Turnir “Igraj humano” će biti održan u nedelju, 28. jula u15 sati na terenima OŠ „Sveti Sava“. Odred izviđača „Josif Pančić“ iz Niša je, u saradnji sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka, organizovao ovaj događaj.
Cilj organizacije ovakve aktivnosti je prikupljanje humanitarnog priloga od samog učešća na turninru. Ono će biti prosleđeno organizaciji NURDOR, za izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << nove roditeljske kuće
Basket, mali fudbal i stoni tenis “Zainteresovane Nišlije će moći da još jednom pokažu svoju humanu stranu i takmiče se u basketu, malom fudbalu i stonom tenisu, kažu iz organizacije.
Foto – OI Josif Pančić

Cena kotizacije za prijavu ekipa za basket i mali fudbal su 200 dinara po članu ekipe. Cena prijave takmičara u stonom tenisu je 100 dinara.
Za turnir možete da se prijavite do subote uveče: Putem Instagram i Fejsbuk profila odreda izviđača „Josif Pančić“, kao i pozivom na broj telefona 060 3220 652 (Vuk Vučković).
Razvijanje solidarnosti – Humanitarni turnir „Razvijanje solidarnosti i humanosti među aktivnim članovima jedne zajednice je jedan od ciljeva naše organizacije. Samim tim želimo da na bilo koji način pomognemo našim sugrađanima, budemo humani… A uz to se i dobro zabavimo. Zbog toga smo odlučili da humanitarni turniri postanu tradicija našeg Odreda“, kažu iz OI “Josif Pančić”.
Foto – OI Josif Pančić

Odred izviđača „Josif Pančić“ je i prethodnih godina organizivao humanitarne turnire za pomoć Nišlijama obolelim od raka, ali i prikupljanje  humanitarne pomoći za najugroženije građane Srbije u poplavama 2014. godine.
Za dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 060 32 20 652, Vuk Vučković (organizator turnira).

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Turniri u basketu, futsalu i stonom tenisu za izgradnju roditeljske kuće

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jul.2019

Rekreacija, zabava i humanost spojiće se u turniru "Igraj humano", koji na terenima Osnovne škole "Sveti Sava" u nedelju, 28. jula organizuju niški Odred izviđača Josif Pančić i Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR). Svi zainteresovani građani mogu se nadmetati u basketu,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.