Predsednik Srbije obeležio slavu u pravoslavnoj crkvi u Briselu (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 19.Dec.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Srbije obeležio slavu u pravoslavnoj crkvi u Briselu (FOTO)

On je u pravoslavnoj crkvi, parohija svetog Save, upalio sveću zajedno sa sveštenikom, ocem Jakovom Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u Briselu, u pravoslavnoj crkvi u tom gradu je obeležio krsnu slavu Sveti Nikola. On je u pravoslavnoj crkvi, parohija svetog Save, upalio sveću zajedno sa sveštenikom, ocem Jakovom.Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još - Vučić: Nastavak dijaloga moguć ako Priština povuče nerazumne odluke; Brnabić: EU je zbir vrednosti, ne ćup novca Vučić učestvuje na zajedničkom ručku zapadnobalkanskih lidera koji organizuje šefica diplomatije EU Federika Mogerini. On se, zajedno sa premijerkom Anom Brnabić, sastao sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom.
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik slavi Svetog Nikolu u Briselu (FOTO)

Izvor: Mondo, 19.Dec.2018

Prošle godine u Moskvi, danas u Briselu-predsednik Aleksandar Vučić obeležio je svoju krsnu slavu...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji danas boravi u Briselu, u pravoslavnoj crkvi u tom gradu je obeležio krsnu slavu Sveti Nikola...On je u crkvi, parohija svetog Save, upalio sveću zajedno...

Nastavak na Mondo...

Vučić obilježio slavu u pravoslavnoj crkvi u Briselu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2018

BRISEL - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji danas boravi u Briselu, u pravoslavnoj crkvi u tom gradu je obilježio krsnu slavu Sveti Nikola.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.