Za State Department pritisci na srpske policajce na severu Kosova neprihvatljivi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Avg.2023, 21:34

Za State Department pritisci na srpske policajce na severu Kosova 'neprihvatljivi'

Američki State Department je izrazio zabrinutost zbog poslednjih ostavki srpskih policajaca na severu Kosova, te ocenio da je "neprihvatljivo da bilo ko, uključujući aktere povezane sa Srbijom, vrše politički pritisak na pojedince koji žele da se priključe policiji Kosova".  "Policija Kosova pruža vitalne usluge svim zajednicama i građanima Kosova. Osuđujemo svaki napor da se podriva različitost unutar njenih redova", navodi portparol State Departmenta u odgovoru za...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

RSE: SAD zabrinute zbog ostavki srpskih policajaca na severu Kosova

Izvor: Danas, 23.Avg.2023

Američki Stejt Department izrazio je danas zabrinutost zbog poslednjih ostavki srpskih policajaca na severu Kosova i ocenio da je "neprihvatljivo da bilo ko, uključujući aktere povezane sa Srbijom, vrše politički pritisak na pojedince koji žele da se priključe policiji Kosova".  

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.