U Federaciji BiH 33 nova slučaja zaraženih, predložene mjere za prvomajske praznike

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Apr.2020, 13:25

U Federaciji BiH 33 nova slučaja zaraženih, predložene mjere za prvomajske praznike

U protekla 24 sata u Federaciji Bosne i Hercegovine testirano je ukupno 520 uzoraka od kojih je 33 pozitivno na korona virus, rekao je u srijedu epidemiolog  Davor Pehar, direktor Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH na konferenciji za medije Kriznog štaba ministarstva zdravstva Federacije BiH.  Pratite BLOG uživo o pandemiji Pehar je istakao da je u Federaciji BiH do sada ukupno testirano 16. 265 uzoraka, te da je zaraženost korona virusom potvrđena kod 891 osoba. On je...
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Hrvatskoj 15 novih zaraženih korona virusom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Apr.2020

U posljednja 24 sata u Hrvatskoj je zabilježeno 15 osoba zaraženih korona virusom, čime je ukupan broj oboljelih porastao na 2.062, izvijestila je na redovitoj konferenciji za novinare Nacionalnog stožera Civilne zaštite u Zagrebu voditeljica Kriznog stožera Ministarstva zdravstva Maja Grba Bujević. Pratite:...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Centralna Srbija: Prvi slučaj zaraze u Kosjeriću; u Podunavskom bez novoobolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2020, 09:51

U poslednja 24 sata sa područja Zlatiborskog okruga testirano je 47 osoba, od kojih je sedam pozitivno na virus korona, pa tako taj okrug ima 133 potvrđena slučaja infekcije, a zabeležen je još jedan smrtni slučaj i prva pojava virusa u Kosjeriću.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U FBiH testirano 1.030, pozitivno 27 uzoraka

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2020

SARAJEVO - U Federaciji BiH (FBiH) je u posljednja 24 časa testirano 1.030 uzoraka, od kojih je 27 pozitivno na virus korona, izjavio je danas član Kriznog štaba federalnog Ministarstva zdravstva Goran Čerkez.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.