U Crnoj Gori 874 nova slučaja, pooštravanje mjera u nekoliko gradova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Nov.2020, 20:01

U Crnoj Gori 874 nova slučaja, pooštravanje mjera u nekoliko gradova

  U Crnoj Gori su u poslednja 24 časa registrovana 874 nova slučaja korona virusa, a od posledica COVID-19, preminula su četiri pacijenta, saopštio je Institut za javno zdravlje (IJZ). Broj oboljelih trenutno je 5.638, što je na 100 hiljada stanovnika 895. U posljednja 24 sata prijavljen je oporavak 252 pacijenta. Najveći broj, 2.738 oboljelih, trenutno je u Podgorici. Pratite BLOG UŽIVO o korona virusu Zbog značajnog pogoršanja epidemiološke situacije, doći će do primjene strožijih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

NOVI REKORD U CRNOJ GORI Zaraženo 874 ljudi, zatvaraju se ugostiteljski objekti u četiri grada

Izvor: Blic, 04.Nov.2020

U Crnoj Gori je u poslednja 24 sata registrovano 874 novozaraženih korona virusom i četiri smrtna ishoda, što je najviše do sada, saopštio je Institut za javno zdravlje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.