Izvor: RTS, 05.Jul.2020, 07:51

Trampovo obećanje za Dan nezavisnosti: Poraziću radikalnu levicu

Predsednik SAD Donald Tramp ponovio je u svom govoru povodom 4. jula Dana nezavisnosti da će poraziti "radikalnu levicu".
U govoru je Tramp osudio nedavne proteste i skrnavljenje istorijskih spomenika rekavši da je to pokušaj da se unište Sjedinjene Države.

Takođe, američki predsednik je ponovo bez dokaza tvrdio da je koronavirus u 99 odsto slučajeva bezazlen dok u stvarnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mnoge američke države beleže rekordan broj novih slučajeva.  
Iako mnogi kritikuju ponašanje i reakciju Trampa i njegove adminsitracije tokom pandemije, predsednik SAD i dalje glavnog krivca vidi u Kini.
Nedaleko od Bele kuće gde je Tramp govorio održani su mirni protesti. Pristalice predsednika Trampa demonstranti su usvikivali "Sjedinjene Države!" ali nije bilo izveštaja o sukobima.
"Uvek je bilo onih koji su lagali o prošlosti kako bi stekli moć u sadašnjosti. To su oni koji lažu o našoj istoriji, oni koji žele da se stidimo onoga što jesmo", rekao je Tramp.
U svom govoru Tramp je ponovio ono što je prethodno veče rekao na planini Rašmor optužujući "pokrete besa" za pokušaj brisanja istorije predstavljajući sebe kao borca protiv levičarskih ekstremista.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp samouvereno poručio: Poraziću levičare, a do kraja godine napravićemo vakcinu protiv korone

Izvor: Danas, 05.Jul.2020

Getty ImagesPresident Trump invited medical staff and soldiers to the 4 July event at the White House Američki predsednik Donald Tramp iskoristio je obraćanje naciji za Dan nezavisnosti da pohvali „napredak“ u borbi protiv korona virusa, iako raste broj zaraženih i preminulih. Trampa su često...

Nastavak na Danas...

Tramp ponovo rekao da je virus korona "u 90 odsto slučajeva bezazlen"

Izvor: Radio 021, 05.Jul.2020

Predsednik SAD Donald Tramp ponovio je u svom govoru povodom 4. jula, Dana nezavisnosti, da će poraziti "radikalnu levicu"...U govoru je Tramp osudio nedavne proteste i skrnavljenje istorijskih spomenika, rekavši da je to pokušaj da se unište Sjedinjene Države...Takođe, američki predsednik je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.