Tramp progovorio o nuklearnom arsenalu i bojevim glavama

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp progovorio o nuklearnom arsenalu i bojevim glavama

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je na sastanku sa svojim savetnicima za nacionalnu bezbednost u julu, da želi da drastično uveća nuklearni arsenal SAD, javlja NBC News pozivajući se na tvrdnje trojicu prisutnih tom razgovoru.

Navodni Trampovi komentari izašli su u javnost u sred velikih tenzija sa Severnom Korejom i  u trenutku kada se očekuje da Tramp da svoje saopštenje o ukidaju međunarodnog dogovora sa Iranom o nuklearnom programu te zemlje.

SAD >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trenunto poseduju oko 4.000 nuklearnih bojevih glava, sudeći prema statistikama Federacije američkih naučnika. Tramp je reagovao na priču NBC-a  tvrdnjom na  Tviteru da to nije istina.

"Lažne NBC vesti izmislile su priču da sam želeo 'desetostruko' uvećanje nuklearnog arsenala SAD. Čista izmišljotina, stvorena za ponižavanje. NBC=CNN!", napisao je Tramp na Tviteru.

Nakon objavljivanja vesti, Tramp se zapitao da li bi trebalo medijskim kućama ukinuti dozvole za rad.

"Uz sve lažne vesti koje štancuje NBC i druge mreže, u kom trenutnku se treba zapitati o njihovoj dozvoli? Loše je po zemlju!", napisao je Tramp na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Tramp hteo drastično da uveća nuklearni arsenal SAD

Izvor: Blic, 11.Okt.2017

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je na sastanku sa svojim savetnicima za nacionalnu bezbednost u julu, da želi da drastično uveća nuklearni arsenal SAD, javlja En-Bi-Si njuz (NBC News) pozivajući se na tvrdnje trojicu prisutnih tom razgovoru...Navodni Trampovi komentari izašli su u javnost u sred...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.