Tramp opisao demokrate kao gadne

Izvor: N1 televizija, 25.Avg.2018, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp opisao demokrate kao "gadne"

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da su demokrate "levičarski mrzitelji i radikali" koji pokušavaju da "sruše američke institucije".

Takođe, opisao ih je i kao "gadne". Tramp je niz uvreda izneo na donatorskoj večeri u Ohaju, u pokušaju da ujedini podeljene republikance u toj saveznoj državi pred izbore za Kongres u novembru.

Prema njegovim rečima, s demokratama je "uvek negativno, gadno, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kako ga progone".

Istraživanja javnog mnjenja pokazuju da većina demokrata nije zadovoljna Trampovim vođenjem zemlje, ali on kaže da moraju preći preko toga i prihvatiti da je on predsednik.

"Pobedili smo na izborima. Pobedićemo ponovo 2020. godine. To su gadni ljudi", dodao je Tramp.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp o demokratama: To su levičarski mrzitelji i radikali

Izvor: B92, 25.Avg.2018

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da su demokrate "levičarski mrzitelji i radikali" koji pokušavaju da "sruše američke institucije"...Takođe, opisao ih je i kao "gadne". Tramp je niz uvreda izneo na donatorskoj večeri u Ohaju, u pokušaju da ujedini podeljene republikance u toj saveznoj državi...

Nastavak na B92...

Tramp ponovo napao demokrate

Izvor: Beta, 25.Avg.2018

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da su demokrate "levičarski mrzitelji i radikali" koji pokušavaju da "sruše američke institucije".Takodje, opisao ih je i kao "gadne".Tramp je niz uvreda izneo na donatorskoj večeri u Ohaju, u pokušaju da ujedini podeljene republikance u toj saveznoj državi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.