Tramp o svom liku na Maunt Rašmoru: Zvuči kao dobra ideja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2020, 04:19

Tramp o svom liku na Maunt Rašmoru: Zvuči kao dobra ideja

Predsednik SAD Donald Tramp negirao je navode Njujork tajmsa i CNN da se interesovao za mogućnost dodavanja svog lika na poznati spomenik Maunt Rašmor u Južnoj Dakoti, ali je rekao "da to zvuči kao dobra ideja".

U nedelju uveče Tramp je na Tviteru postavio fotografiju na kojoj stoji ispred planine Rašmor, tako da deluje kao da je on peti lik na tom spomeniku.

Trenutak kasnije međutim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na Tviteru je demantovao izveštaj Njujork Tajmsa o tome da je razgovarao s guvernerkom Južne Dakote Kristi Noem o mogućnosti da se njegov lik nađe uz likove bivših predsednika Džordža Vašingtona, Tomasa Džefersona, Teodora Ruzvelta i Abrahama Linkolna.

"Nikada to nisam predložio, mada na osnovu velikog broja stvari koje sam postigao tokom poslednje tri i po godine, možda više nego ijedan predsednik, meni to zvuči kao dobra ideja", napisao je Tramp.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.