Tramp najavio odlazak svog šefa kabineta Džona Kelija

Izvor: VOA, 08.Dec.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp najavio odlazak svog šefa kabineta Džona Kelija

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će njegov šef kabineta Džon Keli napustiti tu funkciju na kraju godine. Tramp nije rekao ko će zameniti Kelija, penzionisanog marinskog generala, koji je služio kao šef osoblja Bele kuće od jula 2017. godine, ali je najavio da će saopštenje o Kelijevoj zameni biti objavljeno u narednih dan ili dva. Tramp je to rekao novinarima u Beloj kući pre nego odlaska na fudbalsku utakmicu između Vojske i Mornarice u Filadelfiji. Kelija je nazvao "sjajnim momkom". Do promena u Zapadnom krilu Bele kuće dolazi u trenutku dok predsednika Trampa očekuje izazov rukovođenja zemljom, usled činjenice da će demokrate imati mogućnost nadgledanja njegovog rada, kada u januaru budu preuzeli kontrolu nad Predstavničkim domom, a Tramp se istovremeno sprema za svoju kampanju za rezibor 2020.and as gears up for his own campaign for re-election in 2020.  
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Fudbal

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLAZI JOŠ JEDAN TRAMPOV SARADNIK: Džon Keli napušta Belu kuću (VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Dec.2018

Predsednik SAD, Donald Tramp, objavio je da će šef kabineta Bele kuće Džon Keli otići s te pozicije do kraja godine.

Nastavak na Kurir...

Trampov šef kabineta odlazi do kraja godine

Izvor: Beta, 09.Dec.2018, 09:49

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da će njegov šef kabineta Džon Keli napustiti tu funkciju do kraja godine zbog očekivanih izmena u Beloj kući usled preusmeravanja na izbornu kampanju 2020. i izazova vlasti s Predstavničkim domom u rukama demokrata.Jedan zvaničnik je rekao da je Trampov prvi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.