Tramp bacao fascikle s izveštajima o životnoj sredini

Izvor: N1 televizija, 09.Jun.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp bacao fascikle s izveštajima o životnoj sredini

Američki predsednik Donald Tramp je teatralno bacao fascikle s izveštajima o posledicama po životnu sredinu, žaleći se na birokratske prepreke.

Tokom govora u Ministarstvu saobraćaja, Tramp je dramatičnio pregledao fascikle sa stotinama stranica za koje je rekao da sadrže "besmislenu papirologiju" o 29 kilometara dugom putu u saveznoj državi Merilend i onda ih bacio na pod, preneo je AP.

"Jedan gospodin iz Merilenda je govorio o 29 kilometara dugačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << putu i doneo dozvole koje su dobili i platili. Potrošili su 29 miliona dolara za ekološki izveštaj koji ima 30 kilograma i košta 24.000 dolara po strani", rekao je Tramp.

Tramp je obećao da će ubrzati proces kako bi se olakšala izgradnja puteva.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tramp bacao fascikle s ekološkim izveštajima

Izvor: Beta Video, 09.Jun.2017

VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp danas je teatralno bacao fascikle s izveštajima o posledicama po životnu sredinu, žaleći se na birokratske prepreke. Tokom govoru u Ministarstvu saobraćaja Tramp je dramatičnio pregledao fascikle sa stotinama stranica za koje je rekao da sadrže ``besmislenu...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.