Tramp: Severna Koreja je ispalila neke male projektile, nisam zabrinut

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Severna Koreja je ispalila neke male projektile, nisam zabrinut

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne brine zbog nedavnog lansiranja projektila iz Severne Koreje i izrazio uverenje da će lider te zemlje Kim Džong Un ispuniti obećanja koja je dao, navodi Tanjug.

- Severna Koreja je ispalila neke male projektile, što je uznemirilo neke od mojih ljudi i druge, ali ne i mene - napisao je Tramp na Tviteru, prenosi Rojters.

Američki predsednik se trenutno nalazi u zvaničnoj poseti Japanu, a očekuje se da će o korejskom nuklearnom programu razgovarati sa domaćinom, japanskim premijerom Šinzo Abeom.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Ne brinem zbog sjevernokorejskih projektila

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2019

TOKIO - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da ne brine zbog nedavnog lansiranja projektila iz Sjeverne Koreje i izrazio uvjerenje da će lider te zemlje Kim Džong Un ispuniti obećanja koja je dao.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Tramp: Severna Koreja ispalila neke male projektile, nisam uznemiren

Izvor: B92, 26.Maj.2019

Tokio -- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ne brine zbog nedavnog lansiranja projektila iz Severne Koreje...On je izrazio uverenje da će lider te zemlje Kim Džong Un ispuniti obećanja koja je dao..."Severna Koreja je ispalila neke male projektile, što je uznemirilo neke od mojih ljudi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.