Tramp: Napadaju me više nego bilo kog političara

Izvor: N1 televizija, 17.Maj.2017, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Napadaju me više nego bilo kog političara

Američki predsednik Donald Tramp je ocenio da ga novinari i drugi kritičari napadaju više nego bilo kojeg političara u istoriji.

Tramp je to rekao zbog niza kritika u medijima njegove odluke da smeni direktora Federalnog istražnog biroa Džejmsa Komija.

Tramp je u govoru posavetovao najmlađe oficire američke Obalske straže da ne pokleknu pred teškoćama i rekao: "Pogledajte na koji način se odnose prema meni u poslednje vreme, naročito mediji. Nijedan >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << političar u istoriji, i to kažem s velikom sigurnošću, nije tretiran lošije ili nekorektnije".

"Ne smete ih pustiti da vas obore. Ne smete da pustite kritičare i one koji se stalno nečemu protive, da spreče ostvarenje vaših snova. Valjda sam zato i ja pobedio", rekao je Tramp oficirima.

U utorak je otkriveno da je Tramp od direktora FBI Komija, pre no što ga je prošle nedelje smenio, tražio da obustavi istragu protiv njegovog bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost Majkla Flina zbog nedozvoljenih kontakata s Rusijom.

Bela kuća je međutim to demantovala, kao i tvrdnje da je Tramp prošle nedelje tokom sastanka u Vašingtonu ministrui spoljnih poslova Rusije Sergeju Lavrovu otkrio delikatne strogo poverljive obaveštajne podatke o Islamskoj državi, dobjene pod posebnim uslovima od Izraela.

Tramp je naprotiv juče izjavio da je "imao sva prava" da te informacije podeli s Rusima, a Bela kuća saopštila da je to bilo "sasvim prikladno".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.