Izvor: Blic, 23.Dec.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP NAŠAO ZAMENU Patrik Šenan menja Matisa

Predsednik SAD Donald Tramp objavio je na Tviteru da će "veoma talentovani" zamenik ministra odbrane Patrik ŠŠenan od 1. januara 2019. biti vršilac dužnosti šefa Pentagona, umesto ministra Džima Matisa koji je podneo ostavku nakon Trampove odluke da povuče američke trupe iz Sirije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP NAŠAO ZAMENU Patrik Šenahan menja Matisa

Izvor: Blic, 23.Dec.2018

Predsednik SAD Donald Tramp objavio je na Tviteru da će "veoma talentovani" zamenik ministra odbrane Patrik ŠŠenahan od 1. januara 2019. biti vršilac dužnosti šefa Pentagona, umesto ministra Džima Matisa koji je podneo ostavku nakon Trampove odluke da povuče američke trupe iz Sirije.

Nastavak na Blic...

Tramp se neće predomisliti oko povlačenja trupa iz Sirije

Izvor: VOA, 24.Dec.2018, 00:16

Predsednik SAD Donald Tramp se nije predomislio oko odluke da povče američke vojnike iz Sirije, rekao je vršilac dužnosti šefa osoblja Bele kuće Mik Mulvejni. "Mislim da je predsednik od početka govorio da ne želi da SAD u Siriji ostanu zauvek", rekao je Mulvejni za televiziju ABC. Upitan...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.