Izvor: Vostok.rs, 29.Sep.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Separatističko-albanske snage se povukle sa Gazivoda nakon što se Tači „prošetao u prirodi“

"Nekoliko desetina pripadnika kosovskih specijalnih snaga ROSU povuklo se sa teritorije opštine Zubin Potok, a nakon što su jutros ušli u Centar za ekologiju i razvoj sporta u tom mestu. Oni su bili raspoređeni oko veštačkog jezera i hidrocentrale Gazivode kako bi obezbedili trasu kojom se kretao kosovski predsednik Hašim Tači tokom posete jezeru. MUP u stanju najviše pripravnosti", naveo je ministar policije Nebojša Stefanović.

Biši vođa terorističke grupe Hašim Tači je saopštio da je došao na Gazivode da se "prošeta u prirodi". 


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Najnovija vest: Kosovski specijalci povukli se sa severa Kosova

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Sep.2018

Nekoliko desetina pripadnika kosovskih specijalnih snaga ROSU povuklo se sa severa Kosova gde su boravili nekoliko sati. Oni su jutros ušli u Centar za ekologiju i razvoj sporta u tom mestu, rasporedili se oko veštačkog jezera i hidrocentrale Gazivode kako bi obezbedili trasu kojom se kretao kosovski...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.