Izvor: Blic, 04.Dec.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"STAVIO JE LIČNE INTERESE ISPRED NACIONALNIH" Demokrate iznele osnovu optužnice za Trampov OPOZIV

Američki predsednik Donald Tramp zatražio je strano mešanje da bi povećao svoje šanse za reizbor sledeće godine, potkopao nacionalnu bezbednost i naredio kampanju za opstrukciju Kongresa bez presedana, navele su demokrate u izveštaju koji će činiti osnovu bilo kakve formalne optužnice za Trampov opoziv.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IZVEŠTAJ OD 300 STRANA NOVI UDARA NA TRAMPA: On je stavio lične interese ispred nacionalnih!

Izvor: Kurir, 04.Dec.2019

"Američki predsednik Donald Tramp zatražio je strano mešanje da bi povećao svoje šanse za reizbor sledeće godine, potkopao nacionalnu bezbednost i naredio kampanju za opstrukciju Kongresa bez presedana", navele su demokrate u izveštaju koji će činiti osnovu bilo kakve formalne optužnice za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.