Reper Alba G: J*** se Srbijo

Izvor: Večernje novosti, 29.Okt.2014, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reper Alba G: J*** se Srbijo

Albanski reper koji sebe naziva Alba G, objavio je na internet stranici Youtube pesmu u kojoj vređa Srbiju.Alba G u pesmi ''Diss Serbia'' repuje na albanskom, a onda na kraju pesme na engleskom poručio ''J*** se Srbijo''.Video snimak je samo nastavak reakcija posle incidenta na stadionu Partizana, kada je na fudbalskoj utakmici Srbija-Albanija bespilotnom letelicom ubačena zastava tzv. ''Velike Albanije'', posle čega su izbili neredi.Pročitajte još:* Brat premijera Albanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << izazvao prekid utakmice! * FOTO: Kako se upravljalo dronom sa zastavom Velike Albanije* Albanci nastavljaju sa provokacijama: Zastavu videlo sedam miliona Srba i predsednik Nikolić * Šta je sve mogao da uradi “dron” koji je nosio zastavu “Velike Albanije”?
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Incident,   Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Albanac repuje: J… se Srbijo!

Izvor: Mondo, 29.Okt.2014

Albanski reper koji sebe naziva Alba G, objavio je na internet stranici YouTube pesmu u kojoj vređa Srbiju...Foto: screenshot, YouTube..Alba G u pesmi ''Diss Serbia'' , objavljenoj juče, repuje na albanskom, a onda na kraju pesme na engleskom poručuje ''J*** se Srbijo''.....Ovo nije jedini albanski...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.