Albanski reper poručio: J*bi se Srbijo

Izvor: Vesti-online.com, 29.Okt.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanski reper poručio: J*bi se Srbijo

Na Jutjubu se pojavio skandalozni snimak mladog albanskog repera koji sebe zove Alba G.

Muzikom širi nacionalnu mržnju: Alba G

 

Naime, ovaj mladić je bez imalo srama na ovaj popularni sajt postavio pesmu koju je naslovio nipodaštavajući Srbiju sa “Diss Serbia” i poentirajući na kraju otvorenim - “Je*i se Srbijo!

 

Ne znamo šta je ovog repera nateralo da se na ovaj način obruši na našu zemlju, tek dodaćemo – neshvatljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je da se na ovaj način širi nacionalna mržnja.

 

Video snimak izvođenja skandalozne numere ovog albanskog repera možete pogledati ovde:

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reper Alba G: J*** se Srbijo

Izvor: Večernje novosti, 29.Okt.2014

Albanski reper koji sebe naziva Alba G, objavio je na internet stranici Youtube pesmu u kojoj vređa Srbiju.Alba G u pesmi ''Diss Serbia'' repuje na albanskom, a onda na kraju pesme na engleskom poručio ''J*** se Srbijo''.Video snimak je samo nastavak reakcija posle incidenta na stadionu Partizana,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.