Otkazano na stotine letova zbog štrajka zaposlenih na aerodromima u Berlinu

Izvor: Blic, 13.Mar.2017, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazano na stotine letova zbog štrajka zaposlenih na aerodromima u Berlinu

Na dva najveća berlinska aerodroma otkazano je nekoliko stotina letova zbog toga što su zaposleni po drugi put za poslednja četiri dana stupili u štrajk.

Sindikat "ver.di" pozvao je svoje članove zaposlene na aerodromima Tegel i Šenefeld da od ponedeljka u četiri ujutro do utorka u pet ujutro obustave rad. ; Zaposleni na ovim aerodromima su već štrajkovali u petak, ali su odlučili juče da će ponoviti protest, zbog toga što poslodavci nisu reagovali na prethodnu obustavu rada i ponudili novi dogovor oko plata, zbog kojih se i bune radnici.

Na aerodromu Tegel će od ponedeljka do utorka biti otkazanao 448, a na Šenefeldu 194 leta.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otkazano više od 650 letova zbog štrajka zaposlenih na aerodromima (FOTO)

Izvor: BKTV News, 13.Mar.2017

Na dva najveća berlinska aerodroma otkazano je nekoliko stotina letova zbog štrajka zaposlenih...Zaposleni na ovim aerodromima su već štrajkovali u petak, ali su odlučili juče da će ponoviti proteste, zbog toga što poslodavci nisu reagovali na prethodnu obustavu rada i novog dogovora oko plata.Haos...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.