Turistima do 200 evra ako ostanu tri dana

Izvor: B92, 09.Apr.2021, 21:53

Turistima do 200 evra ako ostanu tri dana

U želji da oživi svoju turističku industriju, Malta planira da ponudi stranim posetiocima i do 200 evra.

To, naravno, pod uslovom - da ostanu najmanje tri dana na mediteranskom ostrvu ovog leta, izjavio je danas ministar turizma Klejton Bartolo.

Bartolo je rekao da će, kada većina antipandemijskih mera bude ukinuta do 1. juna, turistima koji rezervišu letnji odmor direktno preko lokalnih hotela biti poklonjen novac, prenosi Rojters.

Bartolo je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će turisti koji rezervišu smeštaj u hotelu sa pet zvezdica dobiti 100 evra od turističke uprave Malte, a hotel će dodati još 100.

U sličnom aranžmanu oni koji se odluče za hotel sa četiri zvezdice dobiće ukupno 150 evra, a oni koji rezervišu hotel sa tri zvezdice dobiće 100 evra.

Podaci Svetskog saveta za putovanja i turizam pokazuju da turistička industrija direktno i indirektno čini više od 27 odsto ekonomije Malte, ali je taj sektor ugrozila pandemija kovid 19.

Zemlja je privukla više od 2,7 miliona stranih posetilaca u 2019. godini, ali brojke su opale za više od 80 odsto od početka pandemije koronavirusa u martu 2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Malta daje turistima do 200 evra ako ostanu tri dana

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2021

U želji da oživi svoju turističku industriju, Malta planira da ponudi stranim posjetiocima i do 200 evra ako ostanu najmanje tri dana na mediteranskom ostrvu ovog ljeta, izjavio je danas ministar turizma Klejton Bartolo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vlasti Malte planiraju da ponude 200 evra turistima kao podstrek za letovanje

Izvor: N1 televizija, 09.Apr.2021

Vlasti Malte planiraju da ponude 200 evra svakom stranom turisti koji tokom narednog leta provede u toj ostrvskoj zemlji najmanje tri dana.

Nastavak na N1 televizija...

Malta daje turistima do 200 evra ako ostanu tri dana

Izvor: Capital.ba, 10.Apr.2021, 09:25

VALETA – U želji da oživi svoju turističku industriju, Malta planira da ponudi stranim posjetiocima i do 200 evra ako ostanu najmanje tri dana na mediteranskom ostrvu ovog ljeta, izjavio je danas ministar turizma Klejton Bartolo. FOTO: Pixabay Bartolo je rekao da će, kada većina antipandemijskih...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.