Izvor: RTS, 22.Mar.2021, 11:52

Nemačka poslanica umrla nakon kolabiranja u avionu

Nemačka poslanica Karin Štrenc iz stranke kancelarke Angele Merkel preminula je nakon što je kolabirala u avionu tokom leta na povratku za Nemačku.
Štrenc se zajedno sa suprugom vraćala sa Kube, izjavio je njen kolega poslanik Ekart Rehberg iz Hrišćansko-demokratske unije, prenosi agencija AP.
Avion je hitno sleteo u Irsku, ali lekari nisu uspeli da spasu Štrencovu, rekao je Rehberg kasno sinoć.
Nije poznato šta je uzrok >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smrti ili zašto je putovala na Kubu.
Štrencova je bila član nemačkog parlamenta od 2009. godine.
Početkom prošle godine, Štrencova i još jedan poslanik našli su se na meti racija tužilaštva koje istražuje navodne novčane transfere iz Azerbejdžana.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka poslanica umrla nakon kolabiranja u avionu

Izvor: B92, 22.Mar.2021

Nemačka poslanica Karin Štrenc iz stranke kancelarke Angele Merkel preminula je nakon što je kolabirala u avionu tokom leta na povratku za Nemačku...Štrenc se zajedno sa suprugom vraćala sa Kube, izjavio je njen kolega poslanik Ekart Rehberg iz Hrišćansko-demokratske unije, prenosi agencija AP...Avion...

Nastavak na B92...

ANGELA MERKEL ČULA STRAŠNE VESTI: Poslanica iz njene stranke kolabirala u avionu, nije joj bilo spasa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2021

Nije poznato šta je uzrok smrti..Nemačka poslanica Karin Štrenc iz stranke kancelarke Angele Merkel preminula je nakon što je kolabirala u avionu tokom leta na povratku za Nemačku...Štrenc se zajedno sa suprugom vraćala sa Kube, izjavio je njen kolega poslanik Ekart Rehberg iz Hrišćansko-demokratske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.