Izvor: Blic, 31.Jul.2020, 21:37

MANJE OD 100 DANA UOČI IZBORA Ankete pokazuju da je Bajden bliži pobedi, ima prednost od 10 odsto u odnosu na Trampa

Manje od 100 dana do predsedničkih izbora u Americi, ankete pokazuju da verovatni predsednički kandidat demokrata, bivši potpredsednik Džo Bajden, ima prednost od čak 10 odsto u odnosu na aktuelnog predsednika Donalda Trampa.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ankete: Bajden bliži pobjedi na predsjedničkim izborima

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2020

VAŠINGTON - Manje od 100 dana do predsjedničkih izbora u Americi, ankete pokazuju da vjerovatni predsjednički kandidat demokrata, bivši potpredsjednik Džo Bajden, ima prednost od čak 10 odsto u odnosu na aktuelnog predsjednika Donalda Trampa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

LOŠE MU SE PIŠE: Sve ankete se slažu da Tramp GUBI na izborima, ali jedna stvar ga može SPASITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2020

Ankete pokazuju da verovatni predsednički kandidat demokrata Džo Bajden ima prednost od čak 10 odsto..u odnosu na aktuelnog predsednika Donalda Trampa...Međutim, ukoliko se predizborna trka ne posmatra kao referedumsko izjašnjavanje o radnom učinku predsednika Trampa, ta prednost bi mogla da se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.