Dekodirana 44 telefona pripadnika grupe Veljka Belivuka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2021, 15:23

Dekodirana 44 telefona pripadnika grupe Veljka Belivuka

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su od pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka oduzeta 44 telefona, koji su dekodirani i u kojima su nađeni brojni dokazi krivičnih dela, neki za koje se znalo da su ih oni počinili, a neki za koje je tek otkriveno da su njihovo delo, saopšteno je iz MUP.

Govoreći o slikama i imenima operativaca MUP i BIA, koji su radili na tom slučaju, a koje su nađene u telefonima pripadnika te kriminalne grupe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vulin je u gostovanju na televiziji Prva, naveo da je pripadnicima klana imena i fotografije tih osoba neko dojavio i poručio da će biti utvrđeno ko je i to uradio.

On je rekao i da je svrha monstruoznih snimaka i fotografija koje su pripadnici klana razmenjivali između sebe i slali protivnicima bila zastrašivanje.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Dekodirana 44 telefona Belivukove grupe, otkrivena krivična dela

Izvor: N1 televizija, 07.Mar.2021

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je u nedelju da su od pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka oduzeta 44 telefona, koji su dekodirani i u kojima su nađeni brojni dokazi krivičnih dela.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.