Izvor: Blic, 14.Sep.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANALIZIRA POSLEDICE URAGANA Tramp stigao na Floridu (VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp stigao je danas na Floridu opustošenu olujom kako bi analizirao posledice uragana "Irme" u kojoj su desetine ljudi poginule, a milioni su ostali bez struje.

Trampova poseta usledila je dan nakon što je policija u Holivudu na Floridi pokrenula istragu nakon što je osam stanara staračkog doma umrlo nakon što u objektu nije bilo struje i nisu radili klima uređaji.

Broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mrtvih od uragana "Irma" danas je dostigao 81.

"Mislim da obavljamo dobar posao na Floridi", rekao je Tramp novinarima po dolasku u Fort Majers. Tramp je došao zajedno sa potpredsednikom Majkom Pensom.

Ovo je treća poseta Trampa područjima pogođenim olujom u SAD u poslednje tri sedmice, nakon dve posete Teksasu nakon udara uragana "Harvi".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.