Za kojim poznatim damama su uzdisali svi muškarci bivše Jugoslavije? (VIDEO)

Izvor: Story, 23.Dec.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za kojim poznatim damama su uzdisali svi muškarci bivše Jugoslavije? (VIDEO)

Lepa Brena, Neda Ukraden, Suzana Mančić i Mira Furlan svakako spadaju u među žene koje su mamile uzdahe na svakom koraku...

Foto: Youtube screenshot

Uspešne dame estrade i glume, za kojima je uzdisala cela bivša Jugoslavija i danas su veoma atraktivne.

Glumica Mira Furlan je bila na vrhuncu domaće karijere kada je otišla u Ameriku gde i danas živi. Igrala je u mnogim filmovima i serijama jugoslovenske produkcije, a u Americi je poznata >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << po ulozi u SF TV seriji Babilon 5  kao i po ulozi u hitu Lost. No ipak je najzapaženija uloga u filmu Horvatov izbor u kojem je pokazala svoje nago telo.

Suzana Mančić, poznatija i kao Loto devojka, srpska glumica, voditeljka i spisateljica karijeru je započela pesmom Ogledalce, ogledalce sa nepunih 18 godina. Postala je i poznatija nakon što je izašao njen intimn filmi, a pozirala je i za Playboy. Suzanina karijera je sve to preživela i danas je vrlo zastupljena u javnom životu Srbije.

Poznata pevačica Neda Ukraden karijeru je počela u Bosni i Hercegovini 70-tih godina, a 80-ih je bila jedno od najvećih imena jugoslovenske popularne muzike. Sarađivala je s brojnim poznatim pevačica (Đorđe Novković, Rajko Dujmić, Kemal Monteno, Arsen Dedić, Zrinko Tutić...), a i danas osvaja publiku svojim hitovima i transformacijama na sceni. Nije ni čudno da je zovu najseksi baka Balkana.

Pevačica Lepa Brena karijeru na estradi počela je 1981. godine, a njena popularnost u Jugoslaviji rasla je jako brzo. Ni danas nije ništa drugačije. Već od pojavljivanja u filmu Tesna koža postaje prepoznatljivo lice, danas i dalje puni dvorane, izbacuje hitove, a sa Sašom Popovićem vlasnica je Grand produkcije.

 

Izvor: Dnevnik.hr
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.