Suzanini kriterijumi za “prave” muškarce: Moj čovek ne sme da se depilira!

Izvor: Svet, 11.Feb.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzanini kriterijumi za “prave” muškarce: Moj čovek ne sme da se depilira!

Suzana Mančić nekoliko godina u vezi je sa bankarom Simeonom Ocomokosom. Ona je objasnila kakve muškarce voli i koje uslove oni moraju da ispune.
Ja volim prave muškarce. Znači… Koji su išli u vojsku. Znači, moraju biti stariji. Da zna da vozi, da ima kosu, da se ne depilira i da je lud za mnom. Takav bi trebalo da bude moj muškarac”, rekla je Suzana.
Na pitanje šta Simeon ima od svega toga, Suzana je kratko odgovorila:
Pa sve ima”.
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Suzanini kriterijumi za “prave” muškarce: Moj čovek ne sme da se depilira!

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016

Suzana Mančić nekoliko godina u vezi je sa bankarom Simeonom Ocomokosom. Ona je objasnila kakve muškarce voli i koje uslove oni moraju da ispune...“Ja volim prave muškarce. Znači… Koji su išli u vojsku. Znači, moraju biti stariji. Da zna da vozi, da ima kosu, da se ne depilira i da je lud...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.