Izvor: Piplmetar.rs, 28.Okt.2023, 07:30

Suzana priznala s kojim muškarcima je želela da bude pa dobila šamarčinu: Na ovom spisku sve piše

Svi muškarci Suzane Mančić nisu na spisku
Voditeljka Suzana Mančić priznala je da je želela da ima “100 momaka”, a kada je njen otac našao spisak nastao je potpuno haos. Takođe, prisetila se i prvog poljupca, koji joj nije ostao u najlepšem sećanju.
ATA images

Muškarci Suzane Mančić bili su njena maštarija – Takva mi je sudbina bila, stalno gužva ispred gola. Kada sam bila jako mlada, zamišljala sam da li ću imati 100 muškaraca u svom životu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Ne verujem da sam ih imala baš 100, ali tata moj je našao taj blok, tu sam imala ispisanih sedam momaka. To su bile one prve simpatije.
Pročitajte Pravi srpski specijalitet – Suzana Mančić podelila recept za ukusno kuvano jelo koje njen Simica obožava (recept) – Kada je tata našao taj blok i kada mi je zavalio šljagu, više sam prestala da razmišljam o broju. Bila sam tinejdžerka tada, možda sam imala 14 godina najviše. U tu beležnicu sam pisala samo ko mi se sviđao, šta je moglo da bude sa nekim kad sam imala 14 godina. Bio je poneki poljubac – rekla je Suzana u emisiji “Estradanje” na Informer TV.
Instagram

Muškarci Suzane Mančić – Samo su je neki bili dostojni Suzana Mančić je ispričala i detalje prvog poljupca koji joj nije ostao u najlepšem sećanju.
Pročitajte Suzana Mančić priznala šta smeta Simici kada je njen hobi u pitanju – Ume da me napadne – Zanimljivo je to što sam ja pobegla sa svog prvog poljupca, uplašila sam se, a bila sam tako zaljubljena u tog momka. Sećam se da je bio dan, jer nisam mogla da se viđam uveče, a on, visok, plav, lep, malo stariji od mene i zagrlio me, a mi šetamo. Naginje se on ka meni, ja vidim da će da me poljubi i meni je samo kroz glavu prošlo šta će tata da mi kaže, samo sam pobegla od dečka.
Bojan Vuković

Inače, voditeljka Suzana Mančić uživa u srećnom braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, a njih dvoje su svoju ljubav krunisali 2018. godine, zbog čega voditeljka živi na relaciji Beograd – Atina.
To je drugi brak voditeljki, jer je ona prethodno bila udata za Nebojšu Kunića sa kojim ima dve ćerke.
AUTOR: SVET
IZVOR: BLIC
FOTO: ATA images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.