I Suzana Mančić u „Prvom kuvaru Srbije“

Izvor: Dzungla.org, 22.Avg.2012, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Suzana Mančić u „Prvom kuvaru Srbije“

Kako saznaje “Blic”, Suzana Mančić će biti jedan od 20 VIP kulinara u šou-programu “Prvi kuvar Srbije” koji će se emitovati na ružičastoj televiziji. A dok tri meseca bude zauzeta takmičenjem, njen izabranik, grčki biznismen Simeon Ocomokos čekaće je “dobro pripremljen”.
Učesnici kulinarskog šou programa neće biti “zatvoreni” kao u nekoj od rialiti emisija, što je bilo presudno da Suzana >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << prihvati ponudu

- Istranžiraću ga, skuvati, i dodati ljute paprike. Sa Simicom je sve u redu – kratko je demantovala glasine o rastanku sa snažnijom polovinom.
Na konstataciju da “put do muškog srca vodi preko stomaka”, Suzana je potvrdno odgovorila uz gromoglasan smeh.
- Stopostotno istina! Imam tajni recept za proju, niko nije uspeo da mu odoli, ni meni ni proji – kaže Suzana.
Učesnici kulinarskog šou programa neće biti “zatvoreni” kao u nekoj od rialiti emisija, što je bilo presudno da Suzana prihvati ponudu.
- Neko vreme ćemo snimati, i onda svako ide dalje svojim putem. Ne bih prihvatila da budem negde zatvorena, ne vidim sebe u rialitiju zatvorenog tipa – dodaje Suzana.
Voditeljka često kuva, i uživa u tome, a najveći izazov joj je spremanje ribe.
- Ja kuvam gotovo svakodnevno, volim to. Kuvam brzo i lako. Volim ribu da pripremam, to mi je najinteresantnije, jer treba sačuvati pravi ukus ribe i ne preterati sa začinima. Mislim da će takmičenje biti veoma zabavno, a s druge strane, možda i pobedim, kao u emisiji “Dođi na večeru” – priča Mančićeva uz osmeh.
Do sada je otkriveno da su potencijalni učesnici “Prvog kuvara Srbije” i pevačice Jelena Karleuša, Seka Aleksić, Goca Lazarević, glumice Zlata Numanagić i Iva Štrljić, kao i pevač Knez, koji je još u “Survivoru” pokazao da je vešt kuvar.
(Izvor: Blic)
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.