EKSKLUZIVNO ZA NAŠ PORTAL: Suzana Mančić otkrila PRAVU ISTINU o svom ZDRAVLJU: ŠTO SAM STARIJA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO ZA NAŠ PORTAL: Suzana Mančić otkrila PRAVU ISTINU o svom ZDRAVLJU: "ŠTO SAM STARIJA..."

Voditeljka je otkrila zanimljive detalje iz svog života!

Održan je još jedan Sajam medija, a mnogobrojne poznate ličnosti su se rado odazvale našem pozivu i posetile štand portala Srbija Danas. Tom prilikom, otkrili su nam mnogobrojne ekskluzive, a mi vam prenosimo u celosti njihove iskrene ispovesti. Jedna od naših gošći bila je voditeljka Suzana Mačić.

Suzana je tom prilikom novinaru našeg portala otkrila zanimljive detalje iz svog života.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednje vreme mediji su dosta pisali o tome kako je popularnoj voditeljki zdravlje ugroženo, a Suzana je u razgovoru sa nama otkrila pravu istinu.

- Ja sam se u Jutarnjem programu Prve TV pojavila i razogovarali smo na temu o sredstvima za mršavljenje. Koliko su pouzdana, nepouzdana, koliko mogu biti opasna. Iznela sam svoje jako loše iskustvo od pre 15 godina i to sam naglasila više puta. Srećom, sve je to prošlo bez posledica na srce, jer sam ja imala veliki problem i završila u bolnici. Zdrava sam, Bogu hvala. Što sam starija sve više vodim računa o svom zdravlju i to je normalno.

- Ne mogu da kažem da sam oguglala. Naslov često može biti neistinit, uvredljiv, prosto vas spušta na neki ulični nivo. To mi se ne dopada. Inače, ja sama umem da lanem, nekada baš želim da budem provokativna da bih skrenula javnosti pažnju na neki problem koji se zataškava ili se gura pod tepih.

- To je stvarno bilo šokantno. Ujutru, recimo u pola 7 su počele da mi stižu poruke, onako obazrivo "Suzana kako si?", "Kako je Teodora?" Okrenula sam prijateljicu koja je prva videla tu vest na portalu, i ona kaže "Suzana, objavili su vest da je tvoja Teodora poginula". U sekundi sam bila potpuno preneražena, a Teodora čak nije ni bila u Srbiji. To su jako ružne stvari, da se na taj način povećava posećenost portala, ja bih ga ukinula!

Suzana je takođe govorila i na temu koja ju je posebno uzrujala, a to je hakovanje njenog telefona. Voditeljka nam je otkrila šta se zapravo desilo, ali i uputila javni apel!

- Preko Vajbera je prvo neko hakovao moju prijateljicu, i preko nje je ušao na moj Vajber. Mogu samo da upozorim ljude da ne reaguju i ne otvaraju sumnjive linkove. Svi mi znamo šta naši prijatelji mogu da nam ponude. Ajde što su me hakovali, ali su i zloupotrebili ljude iz mog imenika. Uznemiravali su moju familiju, ne znaju uopšte ko je ko, i na kraju mi je ostao neki virus u telefonu i pojeo sve brojeve. I posle godinu dana nemam onoliko kontakata koliko sam imala, a kontakti su najznačajniji u današnje vreme - rekla je Suzana za naš portal.

Voditeljka je zatim pričala i o svojoj emisiji koja se emituje na KCN televiziji.

- Radim emisiju koja se zove "Suzanin izbor" koja ide na KCN televiziji nedeljom uveče, koja ide na BN televiziji subotom u podne i imamo svoj Jutjub kanal. Odlučila sam se i hrabro sam ušla u privatni projekat koji sam ponudila televizijama. Emisija je kolažnog tipa, komercijalna. U svakoj emisiji je intervju sa nekom posebnom osobom. Ne mora da bude popularna, može da bude potpuno anonimna, ali da ima neku posebnu priču. U svakoj emisiji imamo prilog iz mode, kulture, sporta... - rekla je Suzana.

Na pitanje da li bi prešla na nacionalnu televiziju, voditeljka je odgovorila:

- Kada bih imala ozbiljnu ponudu, verovatno bih. Ali za sada se to nije desilo i ja se držim "Suzaninog izbora", jer to stvarno jeste moj izbor. Nemam nikoga nad glavom, nikakvog šefa koji će mi određivati šta ću da radim i ovo je stvarno moj izbor i moja volja - zaključila je voditeljka za naš portal.
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNO ZA SD: Ljupka Stević progovorila o BAKŠIŠU - vrtoglava SUMA! Pevačica OTKRILA detalje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019

Otvorila dušu novinarima našeg portala!..Održan je još jedan Sajam medija, a mnogobrojne poznate ličnosti su se rado odazvale našem pozivu i posetile štand portala Srbija Danas. Tom prilikom, otkrili su nam mnogobrojne ekskluzive, a mi vam prenosimo u celosti njihove iskrene ispovesti. Jedna od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.